• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старост Покровської громади зібрали на чергову робочу нараду

eye

308

20.12.2023 09:10

Новини громад

img

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась чергова робоча нарада зі старостами Покровської ТГ.

Перед початком наради представники державної податкової служби Покровська надали роз'яснення та розповіли про особливості роботи в поточному періоді ФОПів, які обслуговують населення на території старостинських округів та здійснення податкових платежів.

Начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач під час спілкування зі старостами підкреслила, що у сучасних умовах підприємці та податкова служба повинні співпрацювати, і для цього важлива якісна роз'яснювальна робота. 

«Наша робоча нарада стала платформою для обговорення змін у податковому законодавстві та наголошує на важливості взаємодії для ефективного забезпечення бюджету та розвитку підприємництва», — додала Олена Носач.

Також, під час наради обговорювалися питання щодо організації проведення обстеження ліній електропередач, які пошкоджені внаслідок негоди. 

Олена Носач звернулась до старост з проханням провести їх обстеження, виявити пошкоджені ділянки та разом із працівниками КП «БКП», які працюють на території старостинських округів, виконати обрізку гілля для скорішого підключення до електропостачання населених пунктів громади. 

Крім того, була обговорена робота з утримання доріг в зимовий період. 

Серед іншого лунали питання щодо створення списків пільгової категорії населення на отримання брикетів від Карітас Україна, а також проведення роботи щодо підготовки списків отримувачів матеріальної допомоги з числа тих, хто утримує велику рогату худобу та птицю. 

Присутні також обговорили питання щодо виконання протоколу позачергового засідання комісії з ТЕБ та НС щодо забезпечення паливно-мастильними матеріалами генераторів на території старостинських округів з метою надання допомоги мешканців населених пунктів старостинських округів в підзарядці мобільних пристроїв та ліхтариків. 

Всі питання порядку денного були ретельно розглянуті та прийняті до подальшого опрацювання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

21

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

54

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

24

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію