• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За вихідні ДТЕК Донецькі електромережі повернув електропостачання у 60 населених пунктів

eye

240

18.12.2023 16:12

Новини громад

img

Негода на Донеччині усе ще триває – вже близько тижня. Тільки за вихідні фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновили світло у 60 населених пунктах, знеструмлених через погодні умови. Зі світлом – 24 тисячі родин прифронтової Донеччини. Несприятливі погодні умови зберігаються, однак енергетики роблять усе можливе задля відновлення електропостачання.

Вихідні на Донеччині також пройшли з негодою, яка триває вже близько тижня. Ожеледь, поламані дерева та пошкоджені лінії електропередач продовжують лишатися її наслідком.

Попри усі складнощі фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли за вихідні відновити електропостачання 60 населених пунктів Донеччини, знеструмлених через негоду. 24 383 родини знову зі світлом.

Зокрема за вчора відновлена електрика у 24 населених пунктах для понад 6 тисяч родин.

Зараз працюємо над відновленням електропстачання для 27 тисяч родин, постраждалих через негоду. Над відновленнями працюють 75 бригад енергетиків.

Очікуємо на допомогу додаткові бригади наших колег з інших регіонів, щоб пришвидшити відновлення світла. Нагадаємо, що декілька бригад наших колег прибули нам на допомогу минулого тижня, однак негода не вщухає, тож ми запросили помічників додатково.

Негода не вщухає, так само не зупиняються обстріли Донецької області. Енергетики так само відновлюють електропостачання після бойових дій, щойно військові надають дозвіл.

Тільки за вчора енергокомпанія відновила світло для 22 тисяч родин, знеструмлених через обстріли.

Також нагадуємо про необхідність дотримання правил електробезпеки:

  • при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;
  • не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;
  • при виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це до кол-центру енергокомпанії або в приватних повідомленнях на нашій сторінці в Фейсбук.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію