• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відзнаки тренерам, показові виступи та теплі привітання: Покровська школа дзюдо відзначила річницю заснування

eye

258

18.12.2023 13:10

Новини громад

img

10 грудня 1983 року стало початком захопливої та насиченої спортивної подорожі для Покровської школи дзюдо, засновником якої став перший тренер з дзюдо у нашому місті, відмінник освіти України, почесний громадянин Микола Колчин. 

Вже 40 років команда наполегливих тренерів та талановитих спортсменів йде шляхом емоційних турнірів і блискучих перемог.

З нагоди ювілею відбувся урочистий захід, який відвідали Віталій Щербинка, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради, та Юрій Журба, директор ФСК «Олімпійський».

Протягом усього періоду свого існування Покровська школа дзюдо досягла виняткових результатів. Було підготовлено 4 майстри спорту міжнародного класу, 45 майстрів спорту України, 6 призерів світових змагань та 7 призерів європейських змагань. Також, понад двадцять випускників школи стали визначними тренерами та працюють в Україні і за її межами.

Успіх Покровської школи дзюдо – це безперечно досягнення і Миколи Колчина. З самого початку він був і залишається ідейним натхненником для юних та дорослих спортсменів. 
 

Сам же тренер підкреслив, що це результат великої командної праці та взаєморозуміння всіх, хто присвятив себе розвитку дзюдо у місті.
 

На відзнаку за багаторічну працю та вагомий внесок у розвиток дзюдо, тренерів відзначили подяками. Серед них - Микола Колчин, Анна Бражко, Дмитро Коленчук, Віталій Суліма, Олег Задиран, Антон Дугельний, Олександр Гресь.

Захід завершився показовими виступами дзюдоїстів та фотографуванням на згадку. Святкування цієї річниці стало свідченням того, що завдяки невичерпній енергії спортсменів та їх тренерів спорт в нашому місті шанується та процвітає.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію