• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Допомога з утепленням: за підтримки благодійників домогосподарства Покровської громади отримали дрова

eye

473

15.12.2023 17:25

Новини громад

img

Команда Благодійного фонду «Крапка відліку» за допомогою міжнародної організації «Samaritans Purse» реалізує проєкт з забезпечення теплом незахищених верств населення.

У рамках співпраці з Покровською МВА за попередньо погодженими списками найбільш нужденних мешканців громади було відібрано 30 домогосподарств, які отримали по 6 кубометрів дров та по три комплекти теплих речей.

Деревину, термобілизну, шапки, шарфи, панчохи, теплі рукавички допомогла доставити до мешканців громади військовий капелан Юлія Сокол, яка є надійним другом Покровської МВА. 

«Видача благодійної допомоги відбувається у рамках проєкту «Тепла оселя», яку ми реалізуємо за підтримки міжнародної організації «Сумка саморянина». Знаємо, що у Покровській громаді є потреба в паливі, тож вирішили направити зусилля саме на розв'язання цього питання і трішки допомогти місцевим мешканцям. Сподіваємось, що співпраця з Покровською МВА продовжиться й надалі», - зауважила Юлія Сокол. 

Своєю чергою, начальник Покровської МВА Сергій Добряк подякував військовому капелану за активну позицію та небайдужість до проблем мешканців прифронтових громад.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

22

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

55

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

27

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію