• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Із залученням благодійників: Покровська МВА продовжує підтримувати своїх мешканців за межами громади

eye

284

15.12.2023 15:19

Новини громад

img

Під час чергового засідання комісія розподілила гуманітарну допомогу, яка надійшла до Покровської громади від Міжнародної організації з міграції (МОМ) (Київ).

Цього разу гуманітарний вантаж містив засоби особистої гігієни. Передбачається, що такого набору вистачить для користування протягом 3 місяців.

Згідно з рішенням членів комісії, отриману допомогу вирішено направити до гуманітарного хабу «Єднання» Покровської МВА у м. Червоноград задля підтримки громадян, які через збройну агресію вимушені були евакуюватись до більш безпечних регіонів.

«Покровська МВА докладає всіх зусиль аби забезпечувати комфортні умови життя всім мешканцям громади. Увагу приділяють не лише місцевим мешканцям, а й тим, хто евакуйований до більш безпечних регіонів. Поза межами громади функціонують хаби «Єднання». Висловлюємо глибоку вдячність усім небайдужим, благодійним організаціям та донорам, які допомагають  підтримувати покровчан, що знаходяться далеко від рідної домівки», - зазначила секретар комісії Олена Носач.

Крім того, згідно з отриманими запитами від КП «Багатогалузове комунальне підприємство» та житлово-комунального відділу міської ради були розподілені генератори, які також до громади надійшли від благодійників.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

22

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

55

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

27

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію