• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді триває ліквідація наслідків негоди, - заступник начальника Покровській МВА Олексій Стебель

eye

209

15.12.2023 12:02

Громада 1

img

Протягом поточного тижня КП "Багатогалузеве комунальне підприємство" проводить заходи для ліквідації наслідків ожеледиці в Покровській громаді. 

Так, за допомогою 6 одиниць техніки та майже 76 тонн посипального матеріалу, комунальні служби вирішували проблеми з ожеледицею на дорогах, тротуарах та зупинках громадського транспорту.

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель підкреслив важливість спільної роботи бригад працівників, які долучилась до відновлення інфраструктури міста після негоди. 

«Дорожні та комунальні служби міста разом залучили 6 одиниць спецтехніки та 70 співробітників. Ми впевнені, що спільними діями забезпечимо чистоту та безпеку наших доріг і тротуарів. Під час негоди важливо виявити взаємопідтримку та оберігати безпеку нашої громади», — зазначив Олексій Стебель.

Місцева влада закликає водіїв бути максимально обачними на дорогах, дотримуватись безпечної дистанції, а пішоходам — бути обережними та носити світлові елементи в темний час доби.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальні служби Покровська працюють над ліквідацією наслідків обстрілів та благоустроєм громади

За участю керівників комунальних підприємств міста та під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля відбулася робоча нарада

eye

28

Громада 1

07 травня 2024 14:30

Благодійники передали мешканцям з особливими потребами продуктові набори

З початку повномасштабної війни благодійні та міжнародні організації неодноразово демонстрували свою готовність допомогти мешканцям Покровської громади.

eye

41

Громада 1

07 травня 2024 13:35

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

56

Громада 1

07 травня 2024 11:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію