• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровському ЦНАП готують нових кандидатів на посади держреєстраторів 

eye

315

14.12.2023 14:30

Новини громад

img

З початку повномасштабного вторгнення багато будинків постраждали від ворожих обстрілів з боку рф. Мешканці цих домогосподарств активно звертаються за реєстрацією речових прав на пошкоджене майно в Центр надання адміністративних послуг міста Покровськ.

Сьогодні навантаження на державного реєстратора велике, адже майже всі мешканці Донеччини звертаються саме до покровського ЦНАП, де працює поки що один реєстратор. 

Серед його основних завдань - обробка документів, зокрема, заяв про державну реєстрацію речових прав та реєстрацію юридичних, фізичних осіб, а також громадських формувань.

«На теперішній час важливим питанням є пошкоджене майно. Тому люди звертаються за реєстрацію своїх майнових прав для подальшого отримання компенсації або якоїсь допомоги. Багато людей з такими питаннями йдуть до нас з Покровська, Авдіївки, Бахмуту та навіть Маріуполя», — розповіла державний реєстратор ЦНАП м. Покровськ Людмила Єгорова.

На жаль, черга на отримання таких послуг є досить довгою. За словами Людмили Єгорової, в день вона може відпрацювати лише близько восьми заяв. Все залежить від складності самих документів. 
Черга до держреєстратора в покровському Центрі надання адмінпослуг вже розписана до кінця грудня. Розпочато видачі талончиків на наступний рік. 

Керівниця ЦНАПу Алевтина Жук розповіла про існуючі плани по збільшенню кількості таких фахівців. Зазначається, що в 2019 році було створено відділ державної реєстрації. Наразі відбувається тестування нових кандидатів на вільні вакансії держреєстраторів.

«На сьогодні у нас працює один державний реєстратор, при тому, що є п'ять вакансій на таку посаду і створений відділ державної реєстрації. Проводиться тестування державних реєстраторів, яке, нажаль, не всі проходять. З 18 грудня оголошено нове тестування і ми вже подали дві кандидатури. Одну - для проходження тестування на державного реєстратора майнових прав, іншу — державної реєстрації юридичних та фізичних осіб. Ми дуже сподіваємося, що наші дівчатка пройдуть цей іспит й у нас з'явиться ще два фахівця-реєстратора», — зазначила керівниця ЦНАП м. Покровськ Алевтина Жук.

Зазначимо, що проблема дефіциту фахівців у сфері державної реєстрації є актуальною по всій країні, і Міністерство юстиції наразі вживає заходи для розв'язання цієї проблеми.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

25

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

46

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію