• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці»

eye

167

14.12.2023 08:25

Новини громад

img

Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці з метою забезпечення зростання кількості осіб, охоплених соціальним страхуванням, з урахуванням Національного плану зниження рівня незадекларованої праці на 2023 рік проводить інформаційну кампанію “Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці”.

Мета компанії – доведення інформації до працівників та роботодавців, що трудовий договір є юридичним інструментом, який забезпечує захист прав працівників у разі їх порушення.

Трудовий договір діє як запобіжний механізм, його наявність стимулює до дотримання встановлених законодавством прав і гарантій.

Цей документ зменшує шанси на експлуатацію та несправедливе ставлення, виступаючи як щит для працівника у професійному житті.

Укладення трудового договору стимулює і працівників і роботодавців відповідальніше ставитись до своїх прав і обов’язків та підвищує їх свідомість щодо відповідальності та можливостей захисту.

Повідомляємо, що безкоштовну професійну консультативну допомогу в сфері повноважень Державної служби України з питань праці можливо отримати на порталі у рубриці «Запитання-відповіді» на сайті Державної служби України з питань праці, на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua/ або скориставшись сервісом «інтерактивний інспектор» за посиланням interaktuvnyiinspektor_smu@ukr.net

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію