• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З надією на перемогу: Віфлеємський вогонь миру вже у Покровській громаді

eye

213

12.12.2023 16:30

Новини громад

img

У рамках щорічної Різдвяної акції представники СФ"Скаути Покровська" ВМГО "Національна Організація Скаутів України" передали керівнику Покровської МВА Сергію Добряку символічний вогник, запалений в місті народження Ісуса Христа.

Вважається, що цей вогонь наділений особливою силою, яка захищатиме і оберігатиме від негараздів цілий рік.

«Хочу, щоб цей чудо-вогонь засвітився у будинках мешканців Покровської громади. Сподіваюся, він подарує всім нам мир та радість. Дуже вдячний скаутам за таку гарну акцію передачі Віфлеємського вогню світу напередодні новорічних та різдвяних свят», - зазначив Сергій Добряк. 

Примітно, що вже другий рік поспіль часточку Віфлеємського вогню покровські скаути привезли з-за кордону. Допомогли доставити лампадку з полум'ям представники молодіжної ради.

Своєю чергою, керівництво Покровської МВА у знак вдячності та з нагоди прийдешніх зимових свят передали скаутам солодкий подарунок.

Нагадаємо, щороку вогонь беруть на місці народження Ісуса Христа у Віфлеємі, а потім транспортують літаком до Австрії. Після урочистостей у кафедральному соборі Відня його передають до сусідніх країн. Саме з рук до рук, від однієї скаутської організації до іншої, Віфлеємський вогонь потрапляє до різних країн і міст.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію