• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: "Попри ліквідацію аварійних ситуацій, продовжуються роботи з зимового утримання доріг"

eye

228

12.12.2023 13:46

Новини громад

img

Чергову добу працівники комунальних служб міста активно долають наслідки негоди. Днями Покровськ охопила ожеледь, внаслідок якої відбулося руйнування дротів, дерев та інших конструкцій. 

«На випадок таких надзвичайних ситуацій ми маємо план черговості дій. Проїзні шляхи Покровська комунальники очищають від зламаних дерев та гілля. Продовжуються роботи в межах Родинського і далі у старостинських округах, тому що велика кількість звернень надійшла саме щодо повалених дерев», — розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Наступний крок роботи комунальників — можливість проходу пішохідними доріжками.

«Звільняємо від деревини тротуари. З неї робитимемо дрова, які будуть використані для опалення наших комунальних закладів, там, де це можливо. Ми сподіваємося, що за сьогодні ми впораємося з центральними локаціями, а завтра в робочому режимі завершимо роботи у старостатах. Працюємо в аварійному режимі», — додав заступник.

Попри роботу з обпилювання дерев та відновлення освітлення, активно виконуються роботи з обробки доріг піщано-сольовою сумішшю. Наразі основні шляхопроводи, а також важливі перехрестя знаходяться в проїзному стані. Це дає можливість мешканцям громади пересуватися спокійно. Також виконуються роботи з посипки тротуарів.

«Окремо хочу зазначити, що прибирання та посипання прибудинкових територій належать до компетенції тих підрядних організацій, які обслуговують житлові багатоповерхівки. Тому звернення щодо поганого обслуговування прибудинкових територій просимо направляти на керуючі кампанії. Ви за це платите кошти, тож маєте право отримати від цих організацій якісні послуги», — підкреслив Олексій Стебель.

Директор КП “Багатогалузеве комунальне підприємство” Алік Тумасов повідомив, що в  ліквідації наслідків негоди задіяні працівники дільниць “Чисте місто”, “Зелене господарство”, "МІСЬКСВІТЛО" та бригада оперативного реагування. Загалом-близько 90 робітників. 

«З посипання доріг роботи ведуться цілодобово, згідно графіку. З 7:00 ранку розпочалися роботи з прибирання повалених дерев та відновлення освітлення. Будемо працювати поки не виконаємо всю роботу. По старостатам також працюють працівники КП «БКП» загальною чисельністю 25 чоловік», — додав Алік Тумасов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію