• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія оштрафувала покровчанина за продаж сигарок підлітку

eye

205

12.12.2023 14:30

Новини громад

img

У вівторок, 5 грудня відбулось засідання адміністративної комісії під головуванням заступника міського голови Миколи Шабельника. 

Протягом засідання комісія розглянула питання про адміністративне правопорушення за неправомірний продаж товару неповнолітньому.

Як зазначено у протоколі, складеному працівниками Покровського РУП, покровчанин, працюючи в одному із місцевих магазинів, продав 14-річному місцевому жителю одну пачку цигарок  вартістю 95 грн. Віком хлопця чоловік не поцікавився та документ, який засвідчує особу, не питав.

Тим самим продавець порушив один із законів «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального».

Члени комісії детально ознайомились зі справою, після чого вирішили притягнути продавця до адмінвідповідальності та накласти штраф у сумі 6 800 гривень.

«Зважаючи на неприпустимість продажу алкоголю і тютюну неповнолітнім та значні суми штрафів, закликаємо суб'єктів господарювання посилити контроль за продавцями з метою недопущення таких порушень», - зазначив Микола Шабельник.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію