• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Члени комісії розподіли матеріальну допомогу

eye

314

08.12.2023 15:41

Новини громад

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян.

Члени комісії розглянули 98 заяв, що надійшли від жителів громади. Цього разу для надання допомоги з місцевого бюджету було виділено 2,2 млн грн.
 

Більшість звернень стосувалась надання матеріальної допомоги на лікування онкологічних захворювань та протезування. Рішенням членів комісії кожному із заявників було виділено від 3 до 25 тисяч гривень. 

14 пакетів документів стосувались призначення матеріальної допомоги військовослужбовцям та їх сім’ям. Так, 3 родинам зниклих безвісти виділили по 100 тис. грн, а рідним 6 загиблих внаслідок збройної агресії рф по 50 тис. грн. Також було призначено допомогу у розмірі 40 тис. грн на придбання надгробка двом загиблим воїнам. Крім того, члени комісії виділили по 20 тис. грн на лікування 3 членів добровольчого формування, які постраждали під час обстрілів.

Під час засідання присутні обговорили й надання одноразової допомоги у вигляді 80 тис. грн власникам одного зі зруйнованих ворожим снарядом житла.

Протягом останнього місяця за фінансовою підтримкою також звернулись 26 працівників Управління соціального захисту населення, які постраждали внаслідок ворожого обстрілу. На лікування у зв’язку з отриманням мінно-вибухової травми було призначено від 5 до 10 тис.грн.

«Турбота про найбільш незахищених верств населення вважається показником стабільності та цивілізованості країни. У нашій громаді діє система надання одноразової матеріальної допомоги, що дає змогу підтримати всіх вразливих громадян», - підкреслила Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

24

Громада 1

07 травня 2024 19:30

Медичне обладнання та меблі: від благодійників до Покровського ЦПМСД надійшов вантаж гуманітарної допомоги 

Від філії асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні лікарями первинної ланки медицини отримано різноманітне обладнання, меблі, медичні вироби та лікарські засоби. 

eye

48

Новини громад

07 травня 2024 17:18

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

31

Новини громад

07 травня 2024 15:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію