• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від благодійників школярі Покровської громади отримали подарунки

eye

320

08.12.2023 15:15

Новини громад

img

Зимові свята тривають, а діти продовжують отримувати подарунки. Для тих, хто знаходиться в Покровській громаді, вже кілька років поспіль надає солодкі набори БФ «Фонд Бориса Колеснікова».

З урахуванням безпекової ситуації діти з батьками приходять до зазначених місць невеличкими групками, аби отримати смаколики в яскравій святковій упаковці. 

«Сьогодні ми маємо змогу порадувати наших дітей в закладах середньої освіти всієї Покровської громади солодкими подарунками, завдяки багаторічній підтримці “Фонду Бориса Колесникова”. У цьому році подарунки через нас направлені до дітей, які якраз знаходяться в громаді. Тому ми планово організовуємо такі заходи, у визначених пунктах, невеликими групами та у присутності батьків, щоб не наражати нікого на небезпеку», – зазначила начальниця відділу освіти Любов Воротинцева. 

А в одному із закладів вирішили зробити для своїх здобувачів освіти сюрприз: на порозі їх чекала Чарівниця-Зима. І дарма, що діти були вже дорослі (навчаються у 7-х класах), вони грали, розгадували загадки і з радістю зустрічали Святого Миколая. 

Біля святкової ялинки кожен на мить забув про тривоги і невідкладні справи та занурився у чарівну мить зимової казки.

«В цей важкий час хочеться подарувати дітям якесь свято. Вони відвикли від живого спілкування, їм дуже важко вступити в діалог одне з одним. Тому такі зустрічі дуже важливі. Хочеться нарешті щоб вони відчули, що за них турбуються не тільки їх батьки, а і уся наша громада. Такі невеликі хвилини радості підіймають їм настрій та дарують їм надію», – розповіла директорка навчального закладу Ірина Зініч. 

Святий Миколай, який зустрічав школярів, щиро вітав усіх з новорічними святами. І нехай вони будуть яскраві, а головне – спокійні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію