• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк розглянув звернення громадян під час особистого прийому

eye

306

08.12.2023 14:23

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк сьогодні, 8 грудня, провів особистий прийом громадян. Шляхи вирішення нагальних питань покровчан очільник громади шукав разом зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів апарату ради.

Більшість заявників – власники приватних домоволодінь, яких з настанням холодів турбує питання щодо забезпечення твердим паливом. Зокрема, деякі з громадян досі перебувають в очікуванні дров та вугілля для опалення своїх помешкань.

«Підготовка до зимового періоду розпочалась заздалегідь, ще влітку. У громаді діє Програма забезпечення мешканців твердим паливом. Однак, така допомога у вигляді дров та вугілля надається окремим категоріям громадян(пільгових категорій). Для цього необхідно звернутись до УСЗН та надати пакет документів. При цьому Покровська МВА знаходиться у пошуках та на зв’язку з різноманітними гуманітарними організаціями, які відгукуються та допомагають у забезпеченні мешканців нашої громади «теплом». У співпраці з донорами заявки на отримання твердого палива обробляються самою організацією, та Покровська МВА не має впливу на прийняття ними рішення щодо погодження та надання адресної допомоги», - пояснив Сергій Добряк.

Також багато звернень стосувались питання щодо ліквідації наслідків ворожих обстрілів. 

Так, мешканка м. Родинське попросила допомоги у ремонті покрівлі багатоповерхівки. За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, житлово-комунальний відділ днями отримав шифер, тому на цьому тижні питання заявниці буде вирішено. 

«Бригади комунальних підприємств першими працюють на місцях “прильотів” та ліквідовують наслідки російських обстрілів. Ледь не щодня працівники закривають, прибирають, лагодять, оскільки обсяг роботи великий. Буває й таке, що не вистачає матеріалу, однак це не зупиняє процес. Комунальники повертаються до роботи одразу ж після їх надходження. Також не залишаються не поміченими й заявки, що надходять до контакт-центру», - зауважив заступник очільника громади Олексій Стебель. 
 

Також покровчани звертались із проханням щодо прискорення вирішення питання встановлення вікон у квартирах та під’їздах пошкоджених будинків.

Керівництво МВА нагадало, що одразу після влучання ворожих снарядів пошкоджені будівлі обстежує спеціальна комісія. На основі висновку спеціалістів надається екстрена допомога у відновленні пошкодженого майна із залученням місцевих комунальних служб. Також акт обстеження надається для отримання допомоги від гуманітарних організацій у вигляді  нових вікон. 

Серед іншого, під час прийому лунали прохання щодо вирішення особистих питань. Усі звернення жителів громади вирішуватимуться відповідними структурними підрозділами та перебувають на особистому контролі начальника Покровської МВА Сергія Добряка.

«Ми працюємо для громадян, тому готові вислухати кожного, конструктивно відреагувати на критику та дослухатися до раціональних пропозицій. Завдяки думці людей ми розвиваємося. Багато зроблено, але є питання, які залишаються актуальними. В першу чергу ми працюємо для наших громадян, їхньої безпеки та відчуття реальної справедливості. Ми повинні робити все, щоб це забезпечити», - підкреслив начальник Покровської МВА.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

26

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію