• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Новорічні дива: до зимових свят юні мешканці громади отримують подарунки

eye

308

07.12.2023 16:59

Новини громад

img

Сьогодні свято чекало на найменших мешканців міста-дошкільнят, які разом із батьками та вихователями взяли участь у розважальному заході. 

А для того, щоб така подія пройшла в урочистій та святковій атмосфері, місцева влада об?єднала зусилля з донорами та соціально відповідальним бізнесом – компанією «Метінвест». Адже саме завдяки їм з’явилось облаштоване та яскраво оформлене найпростіше укриття. А завдяки БФ «Nova Ukrаine» кожен вихованець закладів дошкільної освіти отримав чудові солодкі набори.

Як зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова, подарунки отримують дошкільнята та діти шкільного віку.

«З новорічними святами, зокрема Днем Святого Миколая, ми починаємо вітати юних мешканців Покровській громаді. Дошкільнята, а їх понад 1200 осіб, сьогодні отримали подарунки від БФ «Nova Ukrаine», за що ми їм дуже вдячні. З ними співпрацюємо дуже давно, від початку повномасштабного вторгнення. З того часу вони допомагають громаді облаштовувати пункти незламності, а також надходить допомога для медичних установ міста», - розповіла Маргарита Ідрісова. 

Також, вже за доброю традицією, отримають діти подарунки від благодійного фонду Бориса Колесникова. Їх вручать близько 7000 школярів громади, дітям з багатодітних родин та інших незахищених верств населення. 

«Хочу наголосити на тому, що ми не залишаємо і дітей, які евакуювалися з громади. Їх також очікують подарунки на наших евакуаційних пунктах, де ми також будемо вітати нашу малечу. Тому всіх вітаю з прийдешнім святом, дітям бажаю міцного здоров'я, ментального здоров'я, адже діти зараз дуже вразливі, у зв'язку з тривогами та вибухами, які лунають по всій території України. Всіх зі святом! Разом до перемоги!», — зазначила заступниця очільника громади Маргарита Ідрісова.

Тож свято видалось на славу: діти разом з батьками й задоволенням танцювали біля ялинки, розгадували загадки Чарівниці-Зими й, звісно ж, зустрічали Святого Миколая. Розважальну програму підготував педагогічний колектив ЗДО №21 «Дружний». Говорять, дуже скучили за дітьми й готові хоч щодня писати сценарії, аби бачити малюків поруч.

І дійсно, головне, що сьогодні відчув кожен з гостей - наближення чарівної миті загадування бажань. Цього року бажання одне на всіх: скорішої Перемоги! Тож нехай воно обов’язково здійсниться!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію