• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську урочисто відзначили День місцевого самоврядування

eye

407

07.12.2023 10:54

Новини громад

img

З нагоди професійного свята працівників органів місцевого самоврядування у Покровську відбувся урочистий захід, під час якого кращим фахівцям були вручені грамоти та подяки. 

Це свято було встановлено указом Президента України 25 листопада 2000 року. Дату було обрано не випадково, адже саме цього дня, 7 грудня 1990 року, депутати Верховної Ради України більшістю голосів ухвалили закон “Про місцеве самоврядування”.

На початку заходу після державного гімну України присутні вшанували пам?ять загиблих українців хвилиною мовчання.

Своє вітання з нагоди свята начальник Покровської МВА Сергій Добряк розпочав зі слів подяки:

«Дякую всім, що повернулися на робочі місця, що довірились. Це дуже важливо, адже довіра – це головне у взаємовідносинах людей. Сьогодні саме довіра та віра в нашу країну, Збройні Сили України об`єднала все суспільство. Також, коли люди приходять до нас, вони знають, що їм допоможуть. І якщо поглянути на всю нашу роботу за цей рік, я впевнений, що довіра громадян до нас беззаперечно зросла. Можливо, один з елементів щастя – це бути потрібним. Нам так судилося, що ми потрібні нашим людям, і ми дякуємо за це Богові. Тому я вам зичу, по-перше, з любов'ю йти на роботу та з радістю повертатись додому. Бажаю, щоб ви підтримували один одного і наших громадян. Здоров'я вам і професійного росту. Зі святом вас! Слава Україні!».

За високі морально-ділові якості, сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток Покровської громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування, працівники були нагороджені почесною грамотою, подякою та цінними подарунками від Покровської МВА.

Після яскравого музичного привітання, для вітального слова та нагородження працівників приєднався заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олексій Стебель.

«Особисто для мене це свято пов'язане з вчорашнім Днем Збройних Сил України. Тому, що частина наших колег сьогодні захищають рідну Батьківщину. Дякуючи їм, ми маємо змогу бути тут присутніми, жити та думати про завтрашній день. Хочу висловити щиру повагу всім присутнім, а також тим, хто працює сьогодні «на місцях». Адже те, що ми робимо тут, в нашій Покровській громаді, біля зони бойових дій — це, маленький чи великий, але подвиг. Ми виконуємо безліч завдань, які зовсім не пов'язані з нашими службовими обов'язками. Кожного дня нові виклики та, на жаль, обстріли. Я хочу побажати вам всім найскорішої перемоги, а також злагоди, миру, здоров'я і натхнення. Зі святом вас!», — зазначив Олексій Стебель.

Після повномасштабного вторгнення на долю Покровської громади випало чимало випробувань: ракетні обстріли та виклики, що з ними пов’язані, прихисток внутрішньо переміщених осіб, допомога військовим. Все це спричинило додаткові навантаження на місцеві бюджети. Але попри всі перешкоди, обласна влада та громади пліч-о-пліч продовжують знаходити можливості для нормального функціонування країни. 

«Місцеве самоврядування – це влада кожного з нас, де кожен бере на себе часточку відповідальності за спільний добробут громади і країни загалом. Не зважаючи на війну та важкі часи, вже сьогодні усі разом ми творимо позитивні зміни. У цей святковий день бажаю усім наснаги, твердості духу, упевненості у власних силах у прагненні для створення сильної, сучасної та заможної громади!», — доєднався до привітань заступник міського голови Микола Шабельник.

Місцеве самоврядування — це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями. Тільки таку владу і можна вважати справді народною.

Ми ніколи й нікому не дозволимо будувати імперію всередині української душі. Ми живемо в демократичні держави, де від кожного з нас залежить майбутнє країни. Бо ми сильні духом, бо ми народжені вільними! Зі святом!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію