• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ожеледиця в Покровську: комунальники продовжують активні заходи

eye

175

07.12.2023 09:01

Новини громад

img

Сьогодні, 7 грудня, комунальники активно борються з негодою: посипають дороги піщано-сольовою сумішшю, а також наполегливо працюють на прибудинкових територіях.

Працівники КП "Багатогалузеве комунальне підприємство", не гаючи часу, з самого ранку розпочали розсипку сипучих матеріалів. Особливу увагу приділено тротуарам, пішохідним переходам та перехрестям доріг. У роботі задіяно 3 одиниці техніки та майже 60 працівників дільниці "Чисте місто".

За словами директора КП "БКП" Аліка Тумасова, основна мета — забезпечити не лише безпеку дорожнього руху, але й створити комфортні умови для місцевих мешканців під час зимових перипетій.

"Комунальні служби Покровська вже взялись за роботу. Ми прагнемо, щоб наше місто залишалося чистим та безпечним для всіх покровчан у зимовий період", - наголосив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель. 

Просимо водіїв бути особливо уважними та дотримуватися правил дорожнього руху, особливо ускладнених зимовими умовами. Необхідно утримувати оптимальну швидкість та враховувати рух комунальної техніки, яка займається обробкою доріг за допомогою суміші із піску та солі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію