• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка із Днем місцевого самоврядування

eye

176

07.12.2023 08:01

Новини громад

img

Шановні колеги! 
Щиро вітаю із професійним святом усіх, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням та працює на благо та заради розвитку Покровської
 громади!

Сьогодні у Покровській громаді попри злочинні дії ворога, працюють комунальні установи, соціальні та медичні заклади, відбувається прибирання вулиць, проходять заходи з благоустрою — громада веде своє звичне життя. І для того, щоб це було можливо, ви залишаєтесь у наближеній до лінії фронту громаді, аби робити свою справу на благо людей.

Вже другий рік поспіль ви є взірцем згуртованих та ефективних дій та показуєте приклад якісного місцевого управління у важких умовах воєнного часу.

Під час війни ваша відповідальність збільшилося в рази. Від вашої професійності сьогодні залежить не тільки рівень життя мешканців громади, а і їхня безпека. 

Щиро дякую всім, хто щоденно натхненно всі свої зусилля спрямовує на розвиток місцевої громади та допомогу Збройним силам України у боротьбі за вільну державу і щасливе майбутнє її наступних поколінь.

Хай щира людська вдячність та повага будуть Вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка близьких зігрівають Ваші серця під мирним українським небом!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію