• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська МВА подарувала свято для дітей полеглих Захисників і Захисниць

eye

276

06.12.2023 17:45

Новини громад

img

Сьогодні, 6 грудня, до Дня Святого Миколая Покровська МВА організувала та провела низку святкових заходів для малечі громади.

Заступниця Покровської МВА Олена Харчевна завітала на захід, який для дітей полеглих Захисників і Захисниць був організований сумісно з працівниками Управління соцзахисту населення. З вітаннями та солодкими подарунками доєднались до привітань й військовослужбовці 109-ї окремої бригади.

"Зі святом! Дякую, що тримаєтесь! Ви та ваші родини – приклад для нас. Ви гідно проходите ці випробування, та пам'ятайте, що ми з вами! Ця зустріч, в першу чергу, знак уваги та поваги громади міста. Я хочу, дорогі дітки, привітати вас зі Святим Миколаєм – святом, яке передусім приносить радість. Бажаю вам миру і оптимізму", - зазначила Олена Харчевна.

Панував святковий настрій й у Покровському центрі соціальних служб. Солодкі подарунки стали справжнім сюрпризом для юних відвідувачів центру на святі, яке підготували для дітей вихователі.

Олена Харчевна також зазначила, що тепер День святого Миколая за новоюліанським календарем святкують в один день із Днем Збройних Сил України. Вона подякувала захисникам та захисницям за те, що дають можливість збиратися жителям міста разом та отримувати позитивні емоції.

"Сьогодні, 6 грудня, в Україні ми святкуємо День Святого Миколая. За його дорученням передаю діткам солодкі подарунки. Діти потребують тепла та уваги. Це забезпечують співробітники закладу, за що їм велика вдячність. Вони разом з вихованцями підготували прекрасний захід. Це дуже емоційно та щемно. А Святому Миколаю ми загадали спільне бажання - Перемоги й миру Україні!", - сказала Олена Харчевна.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію