• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міцно тримають комунальний фронт: другу добу поспіль працівники КП «Покровськводоканал» працюють над ліквідацією аварії на водогоні

eye

217

06.12.2023 14:10

Новини громад

img

Вчора, 5 грудня, на вул. Захисників України в районі кільця на водогоні Західний  Д-800мм стався виток. Для виконання аварійних робіт було зупинене водопостачання центральної частини міста та мікрорайонів. 

Через те, що характер усунення витоку потребує зневоднення трубопроводу, були зупинені підвищувальні насосні станції, розташовані в мікрорайонах міста та на вул. Колосова. 

«Попри досить складні погодні умови та складність процесу, роботи велися до пізнього вечора, до 21.30, але не були завершені. Сьогодні, 6 грудня, з 7.30 ранку вони були продовжені. На даний час ведуться вогневі та зварювальні роботи по заміні ділянки аварійного водогону з точною підгонкою великих діаметрів через «операційні» шви», - розповів директор КП «Покровськводоканал» Руслан Ліннік. 

Задля усунення аварійної ситуації та найскорішого відновлення водопостачання мешканцям міста, була задіяна аварійно-ремонтна бригада дільниці «Південна» в кількості 7 осіб та спеціальна техніка: екскаватор, аварійна машина, САК, 2 одиниці мотопомп. 

Після завершення робіт та опресування водогону, водопостачання центральної частини міста та мікрорайонів буде відновлено.

Дякуємо нашим комунальникам за швидке реагування на аварійні ситуації та роботу в надважких умовах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію