• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Вдячні ЗСУ!»: активна молодь Покровська влаштувала патріотичний автопробіг

eye

311

06.12.2023 13:22

Новини громад

img

Представники громадських організацій «Патріоти українського Донбасу» та «Ініціативний Покровськ», Покровської молодіжної ради ініціювали проведення автопробігу, присвяченого Дню Збройних сил України, який відзначають 6 грудня. Покровська МВА підтримала цю ідею задля подяки військовослужбовцям за їхню стійкість.

«Сьогодні громадськість зібралась, щоб підтримати захисників, які зараз тримають нашу землю — зі зброєю в руках протистоять окупантам. Автопробігом хочемо сказати їм «Дякуємо!». Саме спільними діями Покровська МВА разом з небайдужими мешканцями громади показує, що дійсно є міцним тилом, що ми — разом з нашим військом, й всіляко підтримуємо бійців», - зазначила заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Яна Штурхецька.

Автопробіг стартував на площі Незалежності зі вшанування пам'яті воїнів, які загинули, боронячи Україну. 

Проїхавши центральними вулицями міста, близько 20 автівок, за кермом яких представники активної молоді, добровольчого формування Покровськ-1 та військовослужбовці, дістались кінцевої зупинки – Алеї Слави. 

Дотримуючись заходів безпеки, супроводжували колону патріотичних авто співробітники Покровського РУП, які теж доєднались до акції та разом із молоддю віддали шану українським військовослужбовцям. 

Наприкінці заходу патріоти нашої громади схилили голови та поклали квіти до місць поховань військовослужбовців, які полягли за свободу та територіальну цілісність України. 

«Поки ми не переможемо в цій війні, потрібно людям нагадувати всіма способами, що відбувається, пам'ятати, якою ціною. І щодня робити все задля того, щоб ми закінчили війну якнайшвидше», - зауважив голова Молодіжної ради Олександр Нестеренко.

Примітно, що такі заходи насправді підіймають бойовий дух. Про це свідчить й реакція військовослужбовців, які стали свідками патріотичного автопробігу.

Дякуємо Захисникам і Захисницям за кожен наш спокійний день. Пишаємось нашими славетними воїнами!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію