• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Діти-ВПО з Донеччини зустрілися зі Святим Миколаєм у Хусті

eye

259

06.12.2023 10:36

Новини громад

img

Сьогодні гуманітарний хаб «Єднання» Покровської МВА за сприяння Хустської міської ради Закарпатської області таза підтримки Народного депутата України Валерія Лунченка для внутрішньо переміщених діточок Покровського району, Бахмутської та Вугледарської громад провів святковий захід.



В Хустській публічній бібліотеці панувала казкова, дивовижна атмосфера, адже до діточок у гості завітав Святий Миколай. 

Свято розпочалося з перегляду короткого відеознайомства зі Святим Миколаєм. Діти дізналися хто він такий та які добрі справи робив. А вже потім, на щасливі заклики дітей, прийшов справжній Святий Миколай з подарунками. 



Малеча з цікавістю, захопленням та щирою радістю зустріли доброго Миколая, розповідали йому вірші, ділились своїми найзаповітнішими мріями та бажаннями. Головним бажанням всіх дітей було те, щоб якнайскоріше відбулася перемога України і вони змогли повернутися додому. 

Кожен маленький гість отримав від Святого Миколая добрі слова-настанови, а також солодкі та корисні подарунки, які люб’язно надав Народний депутат України Валерій Лунченко. 



Щиро дякуємо Хустській міській раді, працівникам «Бібліотеки-філії для дітей міста Хуст» та Валерію Лунченко за сприяння та підтримку в проведенні такого чудового та казкового свята для наших діток.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію