• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди Дня ЗСУ у Покровську урочисто привітали військовослужбовців

eye

171

06.12.2023 10:28

Новини громад

img

День ЗСУ в Україні завжди відзначався з гордістю та пошаною, але в останні два роки, це свято набуло особливого значення, адже українські воїни сьогодні дають гідну відсіч російським загарбникам та ціною власного життя боронять незалежність та волю України.

У святковий день теплі слова привітань з побажаннями найскорішої перемоги лунали від начальника Покровської МВА Сергія Добряка та заступника міського голови Миколи Шабельника.

«Сьогодні довіра до Збройних Сил України є найвищою, і ця довіра об'єднує всю нашу країну. Ваша робота і жертовність, відданість службі захисту України заслуговують на щирі визнання та повагу. Вітаємо від усієї нашої громади вас зі святом Збройних Сил України. Ми вже довели всім, що тільки наші воїни змогли зупинити так звану “другу армію світу”. Жодна армія Європи це б не зробила точно. Тому щиро дякуємо, що ми тут з вами, що можемо вітати вас на українській землі в Покровську, під нашим українським стягом. Бажаємо вам міцного здоров'я та скорішої Перемоги й повернення додому. Слава Україні!» - привітав Сергій Добряк.

За мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов'язку і забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій області та з нагоди відзначення Дня Збройних сил України, понад 10 військовослужбовців були нагороджені медаллю «За оборону рідної держави».

Українські військові довели, що вони найвідважніші й найпрофесійніші воїни у світі, а українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини! 

Зі святом! Слава Україні! Героям слава!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію