• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Днем ЗСУ

eye

201

06.12.2023 07:56

Новини громад

img

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних сил України!

6 грудня ми відзначаємо свято, яке набуло особливого значення — свято Українського славетного воїнства, якому сьогодні ми завдячуємо нашою можливістю продовжувати у Покровській громаді звичне життя.

Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником цих цінностей. Ми завдячуємо та поважаємо тих, хто носив і носить військову форму, хто охороняє спокій матерів і дітей, людей похилого віку. Вшановуємо пам’ять воїнів, які віддали найцінніше – своє життя – за українську землю та її мирне, європейське майбутнє.

Сьогодні Збройні Сили України – безстрашне, незламне військо, яке  надійно захищає рідну землю від окупанта і дає нам можливість працювати, вчитися, приймати у себе внутрішньо переміщених осіб із зони активних бойових дій. А ми своєю чергою під їхнім захистом робимо усе від нас залежне, щоб наближати перемогу.

Від імені військової адміністрації, усієї громади прийміть слова глибокої вдячності за ваш неоціненний вклад у захист нашої рідної землі і щирі вітання з Днем Збройних сил України! Дякую кожному з Вас за героїчне виконання військового обов'язку, мужність та рішучість.

Щиро зичу вам миру, спокою, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку вашим родинам. Нехай кожен захисник повернеться додому цілим і неушкодженим!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

12

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

12

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

23

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію