• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З вдячністю та теплом: юні покровчани підготували малюнки, обереги та солодкі подарунки для українських захисників та захисниць

eye

210

05.12.2023 15:41

Новини громад

img

До Дня Збройних Сил України, який в Україні відзначатимуть 6 грудня, відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Покровської міської ради ініціював проведення акції «Даруємо тепло захисникам та захисницям».

До акції долучились всі заклади культури Покровської громади. Напередодні святкового дня діти та дорослі вирішили віддячити військовослужбовцям і спільними зусиллями створювали сувеніри, створювали малюнки та випікали печиво.

Аби привітати українських захисників, вручити їм подарунки у вигляді листівок та оберегів, працівники культури вийшли на вулиці Покровська. Дякували воїнам за героїзм і відвагу та пригощали гарячими чаєм зі смаколиками.

«Мешканці нашої громади активно готували привітання нашим захисникам та захисницям. Багато слів підтримки та подяки діточки вклали у листівки-привітання для воїнів ЗСУ. Це лише маленька частинка наших переживань, любові, душевного тепла і молитов за них. Такі події гуртують людей. Демонструють, що ми велика нація, яку не можна подолати. Що нас не залякати і не зламати. Ми можемо творити, допомагати один одному і перемагати!», - підкреслила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Своєю чергою, військовослужбовці із посмішкою та сльозами на очах приймали подарунки, дякуючи за тепло та турботу всіх, хто долучився до акції. За словами самих воїнів, такі подарунки пронизані теплом, які не лише гріють душу, а й надають сили у боротьбі із загарбниками.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію