• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За покликом серця та душі: визначено переможців премії «За незламність»

eye

363

04.12.2023 17:00

Новини громад

img

До Міжнародного дня людей з інвалідністю керівництвом Покровської МВА було засновано муніципальну премію «За незламність». 

У Покровській громаді проживає близько 3 тисяч людей з інвалідністю. Як розповіла начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх, номінантами премії «За незламність» стали декілька місцевих жителів. 

Голосування, у якому взяло участь сотні громадян, тривало протягом двох тижнів у відкритому доступі на сторінках Покровського УСЗН. Премії було одноголосно розподілено конкурсною комісією згідно не лише голосів, а й ознайомлення із наданими від номінантів звітами.

Так, за вагомий внесок у здійсненні програм соціального розвитку міської територіальної громади, активну громадську, волонтерську діяльність, значний особистий внесок у вирішення питань захисту прав та інтересів людей з інвалідністю грошову винагороду було призначено трьом особам, які допомагають людям з інвалідністю. 

Подякувати та особисто вручити грошові сертифікати від Покровської МВА преміантам до УСЗН завітала заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

«Ця премія показала громадськості, які героїчні люди живуть серед нас, у нашій громаді. Вони повністю залучені до процесу надання допомоги. Це щоденна важка праця, яка не дозволяє опустити руки чи зупинитись на досягнутому. Саме завдяки людям з добрими серцями наша громада повноцінно функціонує, вчиться та бореться. Велика вдячність та низький уклін кожному», - зазначила Олена Харчевна.

Так, муніципальну премію І ступеню у розмірі 5 тис.грн було надано Людмилі Фоменко, яка виховує дитину з інвалідністю та приймає активну участь у життєзабезпеченні вразливих верств населення. Примітно, що жінка передала всю суму на розвиток та забезпечення центру «Милосердя», членкиньою якої вона є.

А от, премію ІІ ступеню у розмірі 3 тис.грн. отримали двоє членів ГО "Міське товариство інвалідів м. Покровськ" Тетяна Четверик та Марина Хруцька.

Вітаємо переможців та щиро дякуємо за активну громадську позицію і участь у вирішенні питань захисту прав людей з інвалідністю.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію