• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відчувати підтримку та бути нарівні: з нагоди міжнародного дня людей з інвалідністю у Покровську відбулись тематичні заходи

eye

265

04.12.2023 14:18

Новини громад

img

Щороку 3 грудня Покровська громада разом зі світовою спільнотою відзначає день підтримки найбільш незахищеної частини суспільства – Міжнародний день людей з інвалідністю. 

З цієї нагоди в соціальних установах та реабілітаційних закладах пройшли урочисті заходи, на які завітали і керівники Покровської МВА.

«Міжнародний день людей з інвалідністю – це привід привернути увагу суспільства до проблем дітей та дорослих, які живуть поруч з нами та мають певні вади здоров?я . На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Наш обов’язок – проявити турботу, допомогти, захистити права, створити умови для їхньої самореалізації та освіти», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна. 

Так, завітавши до вихованців центру «Милосердя», які традиційно продемонстрували свої творчі здібності , крім щирих слів підтримки від Покровської МВА було вручено набори із солодощами.

«Щиросердно дякуємо всім, хто є небайдужим до проблем осіб з інвалідністю, хто має добре серце та знайшов можливість надати допомогу. Адже завдяки вам ми можемо робити добро тим, хто найбільше цього потребує», - зазначила керівниця ЦКРОІ "Милосердя" Марина Алєксєєнко.

У рамках проведення тематичних заходів, подарунки від Покровської МВА отримали й члени міського товариства людей з інвалідністю, які мають активну громадську позицію. Так, 25 осіб з інвалідністю отримали м’які пледи.

«Дякуємо керівництву Покровської МВА за те, що не залишається байдужим до «викликів», які повстають перед людьми з інвалідністю. Ми відчуваємо турботу та безупинно отримуємо допомогу. Це вкрай важливо у наш час, адже для багатьох навіть базові потреби можуть бути неосяжними», - підкреслила голова ГО "Міське товариство інвалідів м. Покровськ" Тетяна Четверик.

Своєю чергою члени товариства зі словами глибокої вдячності дякували за приділену їм увагу та зазначали важливість подібних зустрічей.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію