• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За листопад ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання для понад 277 тисяч родин

eye

178

04.12.2023 13:31

Новини громад

img

Попри активні бойові дії, що продовжуються в регіоні, протягом листопада фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових вдалося виконати низку ремонтів та відновити електропостачання мешканцям 560 населених пунктів*. Знову отримують електрику понад 277 тисяч родин на Донеччині. Енергетики роблять усе можливе для відновлення електропостачання у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт. З 24 лютого минулого року енергетики відновили електрику для 6,2 млн родин наростаючим підсумком.

У листопаді тривали активні бойові дії на Донеччині. Продовжувалися обстріли, ракетні та авіаудари. Енергоінфраструктура зазнавала пошкоджень щоденно. Попри всі складнощі минулого місяця спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло в оселі 277 676 родини у 560 населених пунктах.

Зокрема тільки минулого тижня фахівці енергокомпанії відновили електрику для 70 тисяч родин у 127 населених пунктах на Донеччині.

Ситуація в Донецькій області залишається дуже важкою. За інформацією Національної поліції, за останню добу ворог завдав 17 ударів по цивільному населенню на Донеччині. Обстрілів зазнали 7 населених пунктів.

Через обстріли енергосистема регіону зазнає постійних пошкоджень. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 649 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

* з урахуванням, що деяким клієнтам повертали світло вже понад 10 разів

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію