• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У співпраці з АТ «Ощадбанк»: Покровська МВА обрала підприємця, якому допоможуть реалізувати бізнес-план

eye

328

04.12.2023 12:00

Новини громад

img

Сектором торгівлі та підприємництва Покровської МВА ще влітку було розроблено та реалізовано Програму підтримки малого та середнього бізнесу, в рамках якої оголошено конкурс на допомогу зі зменшення фінансового навантаження для суб’єктів господарювання, які кредитуються АТ «Ощадбанк» за державною кредитною програмою «5-7-9%».

1 грудня відбулось перше засідання конкурсної комісії, на якому розглядався бізнес-план одного з претендентів - підприємця з Лисівського старостинського округу. Комісія більшістю голосів проголосувала за оголошення його переможцем, чим підтримала його кандидатуру у відшкодуванні кредиту від «Ощадбанку», з яким підписано меморандум про співпрацю. 

«Наше завдання, як місцевої влади, зробити зрозумілі чесні правила гри, щоб кожен підприємець отримав справедливий доступ до необхідних для ведення бізнесу ресурсів. Цим позитивним кейсом ми запрошуємо долучитись до цієї програми, тому що економіка є базою й Збройних сил України, щоб давати відсіч загарбникам. Разом до перемоги!», - підкреслив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Так, в подальшому відсотки за цим кредитом відшкодовуватимуться з місцевого бюджету.

Як розповіла завідувачка сектору торгівлі і підприємництва Яна Маньковська, підприємцю від АТ «Ощадбанк» вже надано кредит на загальну суму 3 млн. 800 тис. грн на придбання трактору, який допоможе автоматизувати процес вирощування культур, підвищити прибуток та сплатити ще більше податків. 

«Своєю чергою з Покровською МВА буде заключено договір на відшкодування процентних ставок за цим кредитом протягом подальших трьох років. Щомісяця ця сума становитиме приблизно 3200 грн», - додала Яна Маньковська.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію