• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки БО GEM до Покровська доставлено вже понад 1000 віконних конструкцій

eye

302

01.12.2023 13:30

Новини громад

img

Ще влітку Покровською МВА було досягнуто домовленості з постійними партнерами громади-GEM у партнерстві з Howard G Baffett Fondation щодо допомоги в відновленні житлових будинків та державних установ, які зазнали пошкоджень унаслідок обстрілів. 

За цей час до Покровська доставлено вже більше ніж 1000 віконних металопластикових конструкцій, частина з яких вже встановлена в багатоповерхівках міста, які стали об?єктами влучання ворожих ракет. 

«Заміна вікон у місті триває. Минулого тижня ми отримали гуманітарний вантаж, який містив 144 металопластикових конструкцій. Їх було видано мешканцям центральної частини міста. Також допомогу від GEM отримав пенсійний фонд України, який теж зазнав пошкоджень під час обстрілу. Сьогодні вікна отримали мешканці мікрорайону «Сонячний», а також колектив стоматології та податкової інспекції. Допомагаємо відновлювати не лише житловий фонд, а й будівлі державних установ», - розповів керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

 Нагадаємо, заміна металопластикових конструкцій відбувається у рамках віконної програми, яка створена  американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF). Усього планується доставити до Покровської громади 2500 вікон.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Повстане Україна. У Покровській громаді вшанували пам'ять дисидента Анатолія Лупиноса

Сьогодні, у День пам’яті жертв політичних репресій, мешканці Новотроїцького старостинського округу вшанували пам’ять українського політичного та громадського діяча, дисидента, члена УНА-УНСО, поета Анатолія Лупиноса.

eye

27

Новини громад

19 травня 2024 10:30

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

38

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

51

Громада 1

18 травня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію