• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Медики Покровської лікарні надають допомогу постраждалим внаслідок обстрілу

eye

273

30.11.2023 12:28

Новини громад

img

Після обстрілу з травмами різного ступеню тяжкості до лікарні було доставлено 5 місцевих мешканців: двоє дорослих та троє дітей, найменшій з яких усього шість місяців. 

За словами генерального директора КНП «Покровська КЛІЛ» Юрія Бородіна, доставлені пацієнти мали легкі поранення і вже отримали першу медичну допомогу. Один чоловік залишається в щелепно-лицьовому відділенні для подальшого хірургічного втручання. 

Крім мешканців Покровська, до лікарні також поступили двоє постраждалих осіб з сусідніх міст. Вони перебувають у хірургічному відділенні. 

«Загалом наша лікарня прийняла  7 постраждалих, включаючи четверо дітей, з пораненнями різних ступенів тяжкості. Усім потерпілим надана необхідна допомога, і зараз стан їхнього здоров'я стабільний. Ми завжди готові до різних викликів, вже відпрацьовано механізм дій при надзвичайних ситуаціях», - зазначив Юрій Бородін.

Медики Покровська продовжують миттєво реагувати на будь-які екстрені ситуації. 

Цього разу, аби забезпечити невідкладну допомогу мешканцям міста та регіону в умовах воєнного стану, в екстреному порядку було зібрано команду з 30 медичних фахівців.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вишита броня та символ нескореності: сьогодні українці відзначають День вишиванки

З 2006 року кожний третій четвер травня відзначається Всесвітній день вишиванки. Сьогодні цей національний елемент одягу вважається символом української сили та генетичним кодом нації.

eye

45

Новини громад

16 травня 2024 10:30

Представники закладів культури Покровської громади зібрались на спільний семінар

Сьогодні під головуванням начальниці відділу культури та ОКС Олени Олехнович відбулось засідання-семінар для працівників клубних закладів, під час якого були оговорені нагальні питання роботи сфери культури та намічені плани на майбутнє.

eye

104

Громада 1

15 травня 2024 16:20

У Покровську люди з інвалідністю отримали гуманітарну допомогу

За підтримки Покровської МВА та благодійників мешканці громади на постійній основі отримують всебічну допомогу для вирішення нагальних потреб. Особливу увагу приділяють соціально-незахищеним категоріям населення.

eye

45

Новини громад

15 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію