• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: «Котельні працюють стабільно через те, що ми зробили великий обсяг підготовчих робіт»

eye

286

28.11.2023 15:25

Новини громад

img

Минув місяць від старту опалювального сезону в Покровській громаді. Розпочався він вчасно та проходить стабільно. Зараз працюють 23 котельні, які опалюють місто Родинське, Покровськ та селище Шевченко.

Одна з тих, де ретельно готувались до опалювального сезону - котельня №14, яка подає теплоносій до мешканців району динасового заводу. 

Сьогодні тепловики продовжують виконувати підготовчі роботи вже на наступний опалювальний сезон та оперативно реагують на щоденні виклики - ліквідують аварійні ситуації, які трапляються через погодні умови. 

Як зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, не зважаючи на ймовірні атаки на критичну інфраструктуру регіону з боку рф, прийдешній опалювальний сезон буде легшим за торішній.

«Ми розуміли, що нас чекає, тож ретельно готувалися в усіх напрямках. Зокрема, змінювали запірну арматуру, встановлювали генератори, облаштовували свердловини, щоб на випадок тривалої відсутності електроенергії не зупинити роботу котелень і не лишити наших мешканців без опалення. Цього року, як і минулого, фіксуємо забір води з системи центрального опалення мешканцями. Поки ми спостерігаємо невеликий обсяг, але він є, тож закликаємо городян відповідально ставитись до роботи системи теплопостачання», – зазначив Олексій Стебель. 

Також він додав, що для найшвидшого реагування на аварійні ситуації серед фахівців КП «Покровськтепломережа» створені спеціальні ремонтні бригади, які одразу виїжджають на виклики.

«За 4 тижні було декілька аварій. На цей час виконано чимало робіт на підприємстві, замінені тепломережі, траси, теплонасосне обладнання. На теперішній час котельня працює стабільно, але цього недостатньо, адже обладнання досить зношене. Є ще багато робіт, які необхідно виконати», – зауважив директор КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко. 

Мешканці Покровської громади розповідають, що цей опалювальний сезон проходить набагато краще, ніж минулого року. 

«У квартирі температура коливається від 22°С та вище. Вдома тепло та комфортно. В тому році було холодно: постійні прориви, аварії... Опалення було вкрай нестабільним. Ми бачили, як наполегливо комунальники торік працювали. Спостерігаємо за їхньою роботою і зараз. Дякуємо їм за своєчасне реагування на надзвичайні ситуації. Сподіваємося, що цей сезон пройде без проблем», – розповіла мешканка вул.Шмідта Антоніна Кононенко. 

Наполегливо закликаємо мешканців громади відповідально ставитися до проходження опалювального сезону та не перешкоджати своїми діями злагодженій роботі комунальних підприємств.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

26

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

59

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

29

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію