• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк: «Масових заходів на новорічні та різдвяні свята не буде. Не на часі»

eye

313

27.11.2023 13:51

Новини громад

img

Цьогоріч у Покровській громаді вирішили відмовитися від масових заходів на зимові свята. Замість святкування та розваг у важливий період для країни, головний фокус буде спрямований на підтримку Збройних Сил України та тих, хто постраждав внаслідок збройної агресії рф. 

«Хочу зазначити, що влаштовувати святкування в такий час неправильно, і  у відношенні до наших хлопців, до бійців, і до поранених та тих мешканців Покровської громади, які втратили у цій війні своїх рідних і близьких. Хотів би подякувати всім силам опору, Збройним Силам України, за те, що маємо можливість зустрічати новий рік у Покровській громаді  під українським прапором, на своїй рідній землі. Святкуватимемо вдома, в колі рідних та близьких, без масових гулянь та святкувань», - наголосив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

У зв'язку з безпековою ситуацією, у цьому році не буде встановлено різдвяну ялинку. Начальник Покровської МВА висловлює сподівання, що коли прийде час перемоги, громада обов'язково відзначить свята та встановить новорічну ялинку, як символ відродження та надії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гендиректор Укрпошти зустрівся з керівництвом Покровської громади

Керівник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїм заступником Олексієм Стебелем зустрівся з Ігорем Смілянським генеральним директором АТ «Укрпошта» та керівником Донецького регіону Укрпошти Максимом Сутковим.

eye

25

Громада 1

08 травня 2024 19:30

Гуманітарну допомогу від благодійників розподілили під час засідання фахової комісії

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла від ГО «Фонд «Якість життя» та Покровськ

eye

28

Громада 1

08 травня 2024 17:10

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

153

Новини громад

08 травня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію