• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Родинському виявлено незаконне будівництво МАФів

eye

286

24.11.2023 19:02

Новини громад

img

Під час чергового моніторингу торгівельних об?єктів у Родинському на території центрального ринку зафіксовано будівництво МАФів без дозвільних на те документів.

Попри воєнний стан у країні, в Покровській громаді продовжує свою роботу підприємницька діяльність. Місцевий бізнес переживає сьогодні непрості часи, але це не дає привід порушувати правові норми у галузі розміщення тимчасових торговельних споруд. 

У рамках контролю за виконанням цих норм, представники Управління земельних ресурсів, сектору торгівлі, підприємництва та відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Покровської МВА разом із Муніципальною службою правопорядку провели моніторинг об?єктів торгівлі та перевірку правовстановлювальних документів щодо користування земельними ділянками на території м. Родинське. 

Нагадуємо, що згідно з наказом Мінрегіону від 21.10.2021 №244 "Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності", таке розміщення повинно відбуватися відповідно до чинних норм законодавства.

Після інвентаризаційної перевірки з боку КП “Муніципальна служба правопорядку” було встановлено, що споруди, які з'явилися на ринку, не мали жодної легальної підстави на розміщення. Був зафіксований факт самовільного виконання робіт та порушення встановлених норм.

«Ми провели візуальний огляд території ринку у місті. Виявлено факт самовільної забудови, яка суперечить встановленим вимогам, передбаченим наказом Мінрегіону від 21.10.2021 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності». Сьогодні важливо забезпечити додержання встановлених норм та реагувати на будь-які самовільні будівельні роботи для збереження легальності та порядку в громаді», — зазначила завідувачка сектору планування відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Ольга Топало.

Закликаємо підприємців додержуватись правил ефективного функціонування ринкових механізмів та провадити діяльність торгових об?єктів відповідно до чинного законодавства.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

11

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

11

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію