• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Боротьба з ожеледдю в Покровську: комунальники використали 100 тонн піщано-сольової суміші

eye

239

24.11.2023 14:55

Новини громад

img

З наближенням холодів та перших проявів зими комунальні служби міста Покровськ активізували свою роботу у боротьбі з негодою.

Працівники КП “Багатогалузеве комунальне підприємство” вже розвезли 100 тонн посипального матеріалу по громаді, приділяючи особливу увагу тротуарам, пішохідним переходам та перехрестям. Робота здійснювалася з використанням п'яти одиниць техніки та залученням 90 працівників дільниці “Чисте місто”.

За словами директора КП “БКП” Аліка Тумасова, у процесі прибирання комунальні служби не лише піклуються про безпеку дорожнього руху, але й продовжують активно брати участь у зборі сміття та утриманні прибудинкових територій.

«Ми робимо все можливе для того, щоб місто було чистим і безпечним для всіх. На цьому етапі наша головна мета, це забезпечити комфорт і безпеку для наших мешканців під час зимових умов», — зазначив Алік Тумасов.

Закликаємо водіїв, у зв'язку з непередбаченими погодними умовами, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, утримувати оптимальний швидкісний режим та надавати перевагу в русі дорожній техніці, яка працює на обробці доріг піщано-соляною сумішшю.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію