• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Знову сумна звістка: Покровська громада втратила одразу трьох Захисників...

eye

282

24.11.2023 11:52

Новини громад

img

20 листопада в бою за Україну, її свободу і незалежність, поблизу н.п. Очеретине Покровського району, загинув гранатометник механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону, уродженець міста Родинське, Янтиков Олексій Юрійович, 1984 року народження.

21 листопада, мужньо виконуючи військовий обов'язок, в бою за Україну обірвалось життя нашого земляка, уродженця міста Покровськ, військовослужбовця, командира 1-го взводу роти протитанкових керованих ракет Козинця Миколи Володимировича, 1985 року народження.

22 листопада, під час виконання бойового завдання на Луганщині, пішов у вічність ще один наш земляк, 27-рчний військовослужбовець Авідіков Євген Олександрович, який був водієм-електриком відділення радіоелектронної боротьби з БПЛА роти технічних засобів розвідки спеціального призначення.

У героїчній боротьбі за нашу свободу та незалежність Герої віддали найцінніше, що мали – свої життя.

З глибоким сумом та тугою на серці керівництво Покровської МВА висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям. Неможливо висловити словами, яку втрату переживають вони у цей важкий час.

Пам'ять про наших Героїв на віки залишиться у наших серцях.

Вічна шана відважним Синам Українського народу, мужнім Захисникам та справжнім Патріотам України!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

12

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

12

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

23

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію