• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж: за добу світло повернулося у ще понад 1 тисячу осель

eye

188

24.11.2023 11:42

Новини громад

img

Попри обстріли та складні погодні умови за останню добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли відновити електропостачання у 3 населених пунктах. Завдяки цьому знову зі світлом понад 1 тисяча родин прифронтової Донеччини. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення світла в регіоні, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

За 21 листопада фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути світло в оселі жителів 3 населених пунктів, знеструмлених через обстріли. Знову мають доступ до електрики 1 347 родин.

Бойові дії на Донеччині тривають. Продовжуються обстріли. Зокрема, за інформацією Донецької ОВА за останню добу тільки Авдіївка зазнала ракетного удару та артобстрілів.

Через бойові дії на Донеччині постійно ушкоджуються мережі і обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 637 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює понад 60 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі сторінка компанії у Facebook Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію