• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Подарунки для дітей з-поміж ВПО та вразливих верств населення: комісія розподілила гуманітарну допомогу

eye

240

23.11.2023 12:10

Новини громад

img

23 листопада під головуванням начальника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

Так, члени комісії розподілили залишки харчових продуктів та солодощів (шоколаду) за заявами, які надійшли від відділу освіти, територіального центру соціального обслуговування Покровської міської ради та КУ «Покровський координаційний комітет самоорганізації населення».

Отриману від благодійників гуманітарну допомогу буде направлено і до гуманітарних хабів «Єднання» Покровської МВА, що знаходяться у м. Червоноград (Львівська область), м. Кропивницький (Кіровоградська область), м. Чернівці (Чернівецька область), м. Хуст (Закарпатська область).

«В умовах війни люди потребують більше допомоги, і Покровська МВА докладає всіх зусиль аби продовжувати підтримувати всіх мешканців громади. Не забуваємо й родини, які були вимушені евакуюватись до більш безпечних регіонів. Для них функціонують хаби «Єднання», які безупинно знаходяться на зв’язку та проводять моніторингові роботи. Так, було визначено пільгові категорії дітей, які напередодні новорічних свят отримають невеличкі подарунки, що мають не лише покращити настрій, а й посилити віру в те, що все буде добре. Підтримувати наших мешканців нам вдається завдяки налагодженій синергії міської військової адміністрації з міжнародними донорами. Дякуємо всім, хто не залишається байдужим і бере участь у життєзабезпеченні мешканців Покровської громади!», - зазначила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гуманітарний штаб Покровської МВА отримав допомогу від шведської організації OperationChange

Покровська громада продовжує тісну співпрацю з представниками міжнародних місій, які допомагають забезпечувати гуманітарні потреби місцевих мешканців.

eye

4

Новини громад

06 травня 2024 11:47

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

30

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

23

Громада 1

06 травня 2024 10:01

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію