• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відновлення пошкоджених внаслідок обстрілу вікон: до Покровська надійшла чергова партія допомоги від "GEM"

eye

267

23.11.2023 11:40

Новини громад

img

Покровською МВА було досягнуто домовленості з постійними партнерами громади - неприбутковою організацією GEM у партнерстві з Howard G Baffett Fondation щодо допомоги в відновленні багатоповерхівок, які зазнали пошкоджень та руйнувань внаслідок обстрілів з боку рф.

У рамках цієї співпраці, Покровська громада отримала ще один гуманітарний вантаж для відновлення пошкоджених будинків. А саме, 138 металопластикових віконних конструкцій.

Цього разу вікна будуть розподілені між мешканцями пошкоджених житлових будинків, які постраждали внаслідок обстрілу 7 серпня, а також будуть встановлені в одному з державних закладів. Роботи з монтажу розпочнуться протягом найближчих днів.

Зазначимо, що загалом від американської організації вже надійшло 866 вікон, з яких 199 успішно встановлено у житлових будинках мікрорайону «Сонячний» та решту в будинках центральної частини міста.

"Ми дуже вдячні за цю допомогу. Представники GEM бачать, що температура на вулиці знижується, тому намагаються пришвидшити цей процес. Також надходження віконних конструкцій заплановано на завтра. Ми всі поспішаємо для того, аби мешканці громади якомога менше відчували на собі зміни погодних умов", - зазначив Дмитро Єрмолович, керівник гуманітарного штабу Покровської МВА.

Постачання пластикових вікон є практичною допомогою у відбудові життя місцевих мешканців. Це велика підтримка від партнерів, які не залишають нашу громаду наодинці у важкий час та завжди знаходять можливість для взаємодопомоги та відновлення.

«Ми дуже вдячні благодійній організації та Покровській МВА за безоплатне надання вікон. У нас в будинку під час обстрілу постраждали балкони, тому також очікуємо на допомогу в їх заміні», – додала старша будинку Юлія.

Нагадуємо, що заміна вікон відбувається у рамках віконної програми, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF).

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

26

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

59

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

29

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію