• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відновлення пошкоджених внаслідок обстрілу вікон: до Покровська надійшла чергова партія допомоги від "GEM"

eye

240

23.11.2023 11:40

Новини громад

img

Покровською МВА було досягнуто домовленості з постійними партнерами громади - неприбутковою організацією GEM у партнерстві з Howard G Baffett Fondation щодо допомоги в відновленні багатоповерхівок, які зазнали пошкоджень та руйнувань внаслідок обстрілів з боку рф.

У рамках цієї співпраці, Покровська громада отримала ще один гуманітарний вантаж для відновлення пошкоджених будинків. А саме, 138 металопластикових віконних конструкцій.

Цього разу вікна будуть розподілені між мешканцями пошкоджених житлових будинків, які постраждали внаслідок обстрілу 7 серпня, а також будуть встановлені в одному з державних закладів. Роботи з монтажу розпочнуться протягом найближчих днів.

Зазначимо, що загалом від американської організації вже надійшло 866 вікон, з яких 199 успішно встановлено у житлових будинках мікрорайону «Сонячний» та решту в будинках центральної частини міста.

"Ми дуже вдячні за цю допомогу. Представники GEM бачать, що температура на вулиці знижується, тому намагаються пришвидшити цей процес. Також надходження віконних конструкцій заплановано на завтра. Ми всі поспішаємо для того, аби мешканці громади якомога менше відчували на собі зміни погодних умов", - зазначив Дмитро Єрмолович, керівник гуманітарного штабу Покровської МВА.

Постачання пластикових вікон є практичною допомогою у відбудові життя місцевих мешканців. Це велика підтримка від партнерів, які не залишають нашу громаду наодинці у важкий час та завжди знаходять можливість для взаємодопомоги та відновлення.

«Ми дуже вдячні благодійній організації та Покровській МВА за безоплатне надання вікон. У нас в будинку під час обстрілу постраждали балкони, тому також очікуємо на допомогу в їх заміні», – додала старша будинку Юлія.

Нагадуємо, що заміна вікон відбувається у рамках віконної програми, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF).

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

28

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію