• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Освітяни та учнівська молодь Покровська передадуть ЗСУ власноруч виготовлені подарунки

eye

289

20.11.2023 16:41

Новини громад

img

Минулого року учнівське самоврядування Шкільна корпорація НВК 1 Land започаткувало благодійну акцію «Святий Миколай-провісник миру» для наших захисників. У цьому році продовжили традицію та присвятили її не лише до Дня Святого Миколая, а й до Дня збройних сил України. 

Усі учасники освітнього процесу (учні, батьки, вчителі) писали листівки на передову, а ще власноруч виготовляли оберіг «Сонячний кінь». 

Адже здавна відомо, що не було в запорожців нічого дорожчого, ніж коні. Вони допомагали козакам підкорити степовий простір, виносили поранених з поля бою, тим самим зберігаючи їхні життя. 

Діти виготовляли поробку вдома разом з батьками. А от вчителі вирішили зібратися разом в шкільній бібліотеці. До них долучились працівники відділу освіти Покровської міської ради та представники КУ «ЦПРПП». 

Робота виявилась дуже захопливою та… непередбаченою. Адже коники у всіх вийшли дуже різні: у когось високі та стрункі, у когось міцні та кремезні. Проте всі поробки були заряджені позитивною енергією та зігріті теплом рук. Згодом до кожного коника прикріплять побажання для захисників, головне з яких - аби всі повернулись додому живими. 

Також у рамках акції проходить збір коштів серед дорослих на придбання повербанків для наших захисників та захисниць.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Толока в Покровську: спільні зусилля для чистоти рідного міста

За ініціативи комітету самоорганізації населення жителі міста Покровськ продовжують приводили до ладу свої прибудинкові території.

eye

11

Громада 1

07 травня 2024 10:15

Виплати внутрішньо переміщеним особам: в УСЗН розповіли про зміни до законодавства

В Управлінні соціального захисту населення м. Покровськ розповіли стосовно кардинальних змін у наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам, що відбулися в березні 2024 року.

eye

29

Громада 1

07 травня 2024 09:40

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

35

Новини громад

06 травня 2024 16:49

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію