• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перший сніг у Покровську: комунальники ліквідовують наслідки негоди

eye

349

20.11.2023 10:59

Новини громад

img

Холодний атмосферний фронт приніс у більшість регіонів України мокрий сніг та дощ. У Покровську, завдяки своєчасним заходам комунальників та задіяної спецтехніки місто, зимові опади не стали на заваді водіям комфортно пересуватись автошляхами міста. 

За словами директора КП “Багатогалузеве комунальне підприємство” вже відучора, а саме з 21:00, розпочалась активна робота трьох одиниць техніки з очищення доріг. Також використовується піщано-сольова суміш, яка вже розсипана на 3 мостах та перехрестях доріг. 

«З 3:00 ранку працювало вже 4 одиниці техніки, а з 6:00 їх кількість збільшили до одинадцяти. Завдяки її своєчасному переобладнанню наше комунальне підприємство було готове до зміни погодних умов», - зазначив  директор КП “БКП” Алік Тумасов. 

Крім техніки плідно працюють над ліквідацією наслідків негоди і двірники дільниці «Чисте місто», які ретельно розчищають паркові зони, сквери, пішохідні переходи та прибудинкові території від снігу. Усього до цієї справи залучено 90 працівників.

Звертаємось до всіх учасників дорожнього руху і закликаємо бути уважними та адаптувати свої поїздки до погодних умов і безпечного пересування містом.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благодійники передали мешканцям з особливими потребами продуктові набори

З початку повномасштабної війни благодійні та міжнародні організації неодноразово демонстрували свою готовність допомогти мешканцям Покровської громади.

eye

3

Громада 1

07 травня 2024 13:35

За добу ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику для понад 7 тисяч родин після обстрілів

За вчора аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електропостачання у 39 населених пунктів, постраждалих через бойові дії.

eye

12

Новини громад

07 травня 2024 11:43

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

34

Громада 1

07 травня 2024 11:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію