• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Рятуючи маленькі життя: у перинатальному центрі завершено ремонт відділення реабілітації новонароджених

eye

345

17.11.2023 19:08

Новини громад

img

Кожного року в Покровському перинатальному центрі допомагають з'явитися на світ декільком сотням немовлят, втім, частина з них народжується передчасно. 

Для порятунку немовлят в Покровську триває підготовка до відкриття відремонтованого відділення другого етапу виходжування та реабілітації новонароджених дітей. 

Щоб оцінити якість проведених робіт до медичного закладу завітали начальник Покровської МВА разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою та керівництвом компанії «Метінвест», за підтримки якої були виконані ремонтні роботи. 

«Дякую нашим партнерам компанії «Метінвест» за чергову допомогу. Це дуже важливо не тільки для нашої громади, а і для всієї Донеччини, тому що покровський Перинатальний центр поки що залишається єдиним що працює в регіоні. При підтримці Донецької ОДА та благодійних фондів ми зможемо наповнити це відділення медичним обладнанням та необхідними меблями, тож немовлята зможуть отримати весь пакет необхідної медичної допомоги», - розповів начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

За словами директора операційної директора ТОВ «Метінвест Холдінг» Олександра Мироненка, лише за пів року виконаний чималий обсяг робіт і наразі відділення має зовсім інший вигляд порівняно із тим, що було раніше. 

«Наразі тут зроблений сучасний якісний ремонт. Невдовзі буде завезено обладнання, тож відділення буде готове для прийому немовлят з матусями. Ми завжди відповідально ставимося до тих міст, де є наші підприємства і завжди їм допомагаємо. Вважаємо, що це наш обов'язок, як соціально-відповідального бізнесу», - зазначив Олександр Мироненко.

Своєю чергою, Керівництво медичного закладу і завідувачка відділення інтенсивної терапії новонароджених Тетяна Мірошниченко висловили глибоку вдячність всім, хто вніс свій внесок у цей проєкт. 

 «Як тільки недоношені дітки будуть виписуватися з відділення реанімації, вони будуть переводитися в це відділення, де попереду в них декілька місяців реабілітації перед випискою додому», - розповіла Тетяна Мірошниченко.

Заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова розповіла, що компанія «Метінвест» взяла на себе зобов’язання допомогти Покровській громаді отримати  поки єдине в Донецькій області сучасне відділення другої черги виходжування недоношених немовлят. Так, на сьогодні, ремонт, який розпочався ще влітку, майже завершено. У відділенні зможуть одночасно перебувати 10 немовлят. 

«Завдяки соціально-відповідальному бізнесу ми сьогодні вже з вами побачили у лікарні готове відділення другого етапу виходження новонароджених. Ми облаштуємо це приміщення необхідним медичним обладнанням, а потім будемо готові відкритися», - підкреслила Маргарита Ідрісова.


 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

33

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

38

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

37

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію