• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську привітали з професійним святом працівників сільського господарства

eye

336

17.11.2023 12:43

Новини громад

img

З маленького хлібного зернятка, з дбайливих рук фермерів, починається потужність і сила нашої держави. Тож, 19 листопада Покровська громада відзначатиме важливе професійне свято – День працівника сільського господарства. 

Нашу Україну називають хлібним краєм. Тут живуть великі працелюби, які з щирою любов'ю обробляють землю і вона дає їм добрі врожаї. Саме від праці хліборобів значною мірою залежить добробут і процвітання кожної української родини.

Напередодні свята працівників сільського господарства привітав начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

«Дозвольте привітати вас від всієї нашої громади. На жаль, з урахуванням повномасштабного вторгнення, ми не маємо змоги зібрати всіх ваших людей, влаштувати концерт, тобто відсвяткувати так, як потрібно. Всі ці роки, а особливо з лютого 2022 року, я завжди розпочинаю промову зі слів вдячності. Тож і напередодні свята дякую вам за те, що не покинули свою землю, свої колективи, за те, що даєте людям роботу. Низький уклін вам! Я зичу нам з вами скорішої перемоги. Щоб жодне з ваших господарств не постраждало, щоб всі ваші люди та техніка були цілими та неушкодженими. Вітаю вас зі святом! Разом до перемоги!»  - привітав присутніх Сергій Добряк.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу області та з нагоди Дня працівників сільського господарства, видатні робітники були нагороджені почесними грамотами департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької ОДА. Грамоти та подяки фермери отримали і від Покровської МВА. 

Крім того, за наполегливу щоденну звитяжну працю задля забезпечення продовольчої безпеки нашої країни, колективи фермерських господарств були нагороджені вітальним листом міністерства аграрної політики та продовольства України.

Бажаємо всім працівникам сільського господарства подальших успіхів, плідних урожаїв та процвітання на благо нашої рідної України!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію