• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Данська Рада у справах біженців надала безоплатну юридичну допомогу мешканцям Покровська, що постраждали від обстрілів

eye

293

17.11.2023 12:06

Новини громад

img

З початку повномасштабної війни Покровська МВА має налагоджену співпрацю з Данською Радою у справах біженців (Danish Refugee Council – DRC). 

Представники цієї організації активно підтримували Покровськ та привозили допомогу для постраждалих внаслідок збройної агресії, а також громадянам, які знайшли прихисток на базі нашої громади. Ця співпраця виявилася дуже ефективною, забезпечуючи гуманітарну допомогу та підтримку тим, хто зазнав тяжких втрат та труднощів через збройну агресію.

Одним із важливих аспектів співпраці є безкоштовна юридична допомога, яку DRC надала мешканцям Покровської громади.

«Протягом тривалого періоду представники DRC активно діяли на території Покровської громади, надаючи необхідну допомогу для тих, хто постраждав під час війни. Данська Рада у справах біженців виявила велике розуміння ситуації, в якій опинилися наші громадяни через військову агресію. І зараз їхні зусилля в наданні безоплатної юридичної допомоги стали справжньою допомогою та опорою для тих, хто потребував правової підтримки», - розповіла керівниця ККСН Покровської ТГ Марина Ухова.

Керівництво Покровської МВА продовжує залучати до співпраці міжнародні гуманітарні організації, допомагаючи мешканцям, які потребують підтримки та захисту у найважчі часи.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію