• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровський ЦНАП став першим на Донеччині, де відкрили «єдине вікно» для ветеранів

eye

359

17.11.2023 10:30

Новини громад

img

У Центрі надання адміністративних послуг м.Покровськ надаватимуть послуги для військових та членів їхніх сімей. Для цього в ЦНАП відкрили окреме вікно, де прийматимуть лише військовослужбовців та членів їхніх родин. Відтепер зареєструвати власну справу або оформити довідку можна буде позачергово. 

Відтепер ветеранам війни не доведеться довго збирати довідки, ходити місцевими установами та стояти в довгих чергах. Вони матимуть можливість отримати комплекс тих чи інших адміністративних послуг в одному місці за мінімальну кількість відвідувань.

 «Єдине вікно» для ветерана - послуга, яка впроваджується по всій Україні. Відсьогодні вона запрацювала й у Покровському ЦНАПі.  Передбачається, що саме тут ветеран отримає оперативну допомогу, фахову консультацію, дружню підтримку та чіткий алгоритм своїх наступних дій. В першу чергу, це турбота про наших людей, ветеранів, захисників та їх родин», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

На сьогодні в покровському ЦНАПу доступні 328 послуг, ще 19 – у рамках «єдиного вікна» для ветеранів. 

За словами керівниці Центру надання адмінпослуг Алевтини Жук, перед тим, як запровадити «єдине ветеранське вікно», адміністратори ЦНАП пройшли навчання  - як саме взаємодіяти із захисниками. Для їх обслуговування запроваджена комбінована модель, яка передбачає організацію надання послуг на окремому робочому місці. При цьому ветерани обслуговуються по принципу першочерговості. 

«Отримати послуги в нашому ЦНАПі можна не лише із переліку 19 базових послуг, відкритих для ветеранів. Для наших захисників або членів їх родин доступна будь-яка послуга, яку можна оформити на підставі лише однієї заявки. Перелік надаваних послуг буде постійно розширюватись», - зауважила Алевтина Жук.

Ознайомитись з видами доступних послуг, термінами та порядком їх надання можна на розміщених в центрі інформаційних стендах та терміналі, де створено окреме вікно для надання адмінпослуг ветеранам та Державних послуг, які надаються на порталі «Дія». 

Крім того, під час запровадження «єдиного вікна» у покровському ЦНАПі були враховані критерії доступності для людей з інвалідністю та обмеженими можливостями. Встановлена кнопка виклику адміністратора, гумовий пандус та звуковий маячок. Всі ці заходи дозволять представникам різних категорій безперешкодно отримати ту чи іншу послугу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію