• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зворотний зв'язок: начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів особистий прийом громадян

eye

314

16.11.2023 14:47

Новини громад

img

Для вирішення нагальних питань начальник міської військової адміністрації Сергій Добряк разом зі своїми заступниками та керівниками апарату ради проводить зустрічі з мешканцями Покровської громади, під час яких звучать як колективні звернення, так і особисті.

Цього разу левова частка питань від громадян стосувались житлово-комунальної галузі, а саме незадовільної роботи обслуговуючих приватних компаній, які за тими чи іншими причинами не виконують в строк свої зобов’язання.

Тож аби вберегти власне житло від затікань та плісняви в період негоди, з проханням про проведення ремонту покрівель заявники звернулись до керівників військової адміністрації.

«Ми обов`язково допоможемо відновити покрівлі житлових будинків, але це займе певний час. Увесь запас шиферу, який ми мали, був витрачений на ліквідацію наслідків обстрілів. Чекаємо наступні постачання», - зазначив Сергій Добряк. 

Під час прийому лунали питання й щодо забезпечення мешканців громади твердим паливом. Як було зазначено керівниками, заявок багато, але всіх їх задовольнити поки немає можливості, тож, альтернативою витрачених коштів на опалення оселі може стати оформлення субсидії. 

Звертались до Сергія Добряка і за допомогою у вирішенні житлового питання, а саме виділення квартири або будинку для проживання. 
Як зазначив заступник начальника ВА Олексій Стебель, відповідно до Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм житлових приміщень, виділяються вони лише тим категоріям громадян, які перебувають на квартирному обліку. Тож жінці було запропоновано пошукати самостійно житло в наближених до Покровська старостинських округах або скористатись соціальними державними програмами.

Ще одне питання стосувалось встановлення МАФу на одному з мікрорайонів міста для здійснення торгівельної діяльності. 

«Та територія, де ви планували розмістити споруду, не призначена для здійснення підприємницької діяльності. Тут зелена зона. Вам буде запропоноване інше місце», - пояснив Олексій Стебель. 

Серед іншого, керівники громади намагались розібратись в «сусідських війнах» покровчан та знайти мирні шляхи розв'язання подібних питань. 
Загалом, сьогодні було розглянуто 13 звернень.

За словами Сергія Добряка, спостерігається тенденція до зменшення кількості осіб, які прагнуть потрапити на особистий прийом до керівників громади.  І це, своєю чергою, і є показником злагодженої роботи усіх підприємств та структурних підрозділів Покровської міської військової адміністрації.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію