• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олена Харчевна: «Безпека та захист дітей – це невпинна робота громади»

eye

283

15.11.2023 15:31

Новини громад

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та за участі Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини.

На розгляд присутнім було винесено 43 справи, що стосуються: встановлення опіки над малолітнім та призначення опікуна; підтвердження та визначення місця проживання неповнолітніх; доцільності позбавлення батьківських прав; надання дозволу на дарування  майна малолітнім; надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій; затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування і взяття під соціальний супровід сім’ї, та інші важливі аспекти соцзахисту дітей.

Усі питання, які заслуховувалися, були попередньо детально вивчені членами комісії. 

«Діти мають ті самі права людини, що й дорослі. Різниця в тому, що деякими правами діти починають користуватися в міру свого дорослішання і усвідомлення свого становища. Не маючи здатності здіи?снювати всі правові діі?, діти не в змозі самостіи?но забезпечувати та захищати своі? права. А тому потребують додаткового захисту та допомоги з боку дорослих.  Безпека та захист дітей – це невпинна робота громади. Ми докладаємо чимало зусиль заради того, щоб  в українських дітей право обирати своє власне майбутнє було не обмеженим», - зауважила Олена Харчевна. 

За результатами засідання членами комісії прийняті компетентні й виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію