• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Толока в Піщанському старостинському окрузі: спільні зусилля у турботі про рідне село

eye

243

14.11.2023 11:30

Новини громад

img

Мешканці Піщанського старостинського округу об'єднали свої зусилля в сумісній толоці, спрямованій на прибирання негабаритного сміття та покращення благоустрою. 

Учасники толоки завзято взялися за очищення території села від сміття, рослинних залишків і старих гілок. Трудились та наводили лад в Піщаному як за допомогою садового інвентарю, так і з залученням спецтехніки КП «Багатогалузеве комунальне підприємство». 

Староста Піщанського старостинського округу Олена Бражко висловила вдячність усім мешканцям за активну участь та взаєморозуміння у проведенні заходів з прибирання. 

Подяку за організацію толоки також висловила і начальниця Управління по роботі з територіями Олени Носач: «Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток села та усієї громади. Добрі ініціативи з благоустрою наших територій роблять життя кожного мешканця більш комфортним і впорядкованим», - зазначила Олена Носач.

Злагоджені дії мешканців Піщанського старостинського округу та комунальних підприємств громади мають вагомий результат, що позитивно впливає на розвиток усієї Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

26

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

31

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

31

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію