• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Нове партнерство для Покровської МВА: керівники громади зустрілися з італійськими благодійниками

eye

304

13.11.2023 11:52

Новини громад

img

У Покровську відбулась зустріч керівників громади з благодійною організацією INTERSOS.

Італійська гуманітарна організація надає допомогу жертвам збройних конфліктів, стихійних лих та екстремального відчуження з особливою увагою до захисту найбільш вразливих людей. 3 1992 року їх гуманітарні працівники активно допомагають людям.

Після того, як Управління соціального захисту населення стало об'єктом обстрілу, донори не лишились осторонь такої біди та виявили бажання надати допомогу соцпрацівникам громади. 

Аби детально ознайомитись з обставинами надзвичайної події, італійці зустрілися з начальницею УСЗН Іриною Бонзюх. 

За участю заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної були обговорені питання щодо співпраці, яка наразі націлена на надання індивідуально протекційної допомоги населенню та веденню кейс-менеджменту. Для цих цілей до Покровська було передано 200 одиниць товарів для реабілітації мешканців, що належать до вразливих категорій, які будуть розподілені згідно зі списком УСЗН. Також в грудні заплановані індивідуальні закупівлі для вразливих верств населення.

Під час зустрічі представникам благодійної організації також показали та розповіли про будівлю, де зараз працює Управління, розкрили свої потреби та обговорили обслуговування населення. 

«Ми завжди відкриті до нових знайомств та готові до співпраці з партнерами, які хочуть допомагати нашим мешканцям. Сьогоднішня зустріч відкриває нові перспективи для спільної роботи на благо нашої громади», — зазначила Олена Харчевна.

Таке партнерство обіцяє забезпечити важливу підтримку для відновлення та розвитку Покровської громади в умовах воєнного стану.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

27

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

69

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

31

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію