• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Покровській громаді розпочинаються громадські осінні толоки

eye

318

10.11.2023 09:35

Новини громад

img

Вже з наступного тижня в Покровській громаді розпочинається проведення осінніх толок, які об'єднують населення в одну спільну команду, заради благоустрою міських просторів.

«З наступного тижня ми об'єднаємо зусилля старших будинків, квартальних та активних мешканців, і разом станемо до роботи. Осінні толоки - це час зробити наше місто чистішим та затишним», - зазначила начальниця ККСН Покровської ТГ Марина Ухова.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, дуже важливо приєднуватися до подібних заходів, адже це гуртує населення та допомагає співробітникам комунальних служб наводити лад в громаді. 

«Дякую всім, хто долучається до прибирання. Зараз прийшла пора, коли з дерев опадає багато листя. Звичайно, комунальники змогли б впоратися з цією роботою самостійно, але допомога кожного мешканця є дуже важливою під час підтримки благоустрою нашої громади», - додав Олексій Стебель.

Запрошуємо всіх небайдужих жителів Покровської громади долучитися до цієї спільної справи та допомогти створити затишок у нашому місті. Ваша активна участь допоможе зробити наші міста та села ще кращим місцем для мешканців та гостей громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

21

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

27

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

27

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію